Kényelmes utazás reptéri transzfer szolgáltatással

A Debrecen városában elsőként megszületett repülőtéri személyszállítással foglalkozó Cívis Transzfer fő profilja a biztonságos és kényelmes utazás lehetőségének megteremtése Budapest Ferihegy, Bécs és Pozsony repülőtereiről a célállomásara, illetve Nyíregyháza, Miskolc és Debrecen környékéről a repterekre. A cég az egy főt szállító járművektől a hatvan fős autóbuszokig a megrendelő igényeihez igazodva bonyolítja le a reptéri személyszállítást. Alacsony árakkal, igény esetén privát járat indításával és további kedvezményekkel várja minden törzsutasát és leendő ügyfelét a debreceni transzfer szolgáltató.

reptéri transzfer szolgáltatás
Kiszámítható érkezés a reptérre, kényelmesen

Látogasson el a honlapra és tájékozódjon, tudjon meg minden részletet utazás előtt! Az díjszabás megtekintése és a felhasználási feltételek elolvasása mellett hasznos információkra lelhet a gyakran ismételt kérdések menüpont alatt. A Cívis Transzfer weboldalának ezen részén olyan fontos kérdésekre kaphat választ mint például, hogy lehet-e a személyszállítást végző sofőrnél közvetlen fizetni, vagy milyen módon történik az online reptéri transzfer rendelés, és mennyi időbe telik annak feldolgozása.

Idén már 10 éve az utazó ügyfelek szolgáltatában

A Kelet-Magyarországi személyszállító vállalkozás 10 éves tapasztalattal a háta mögött a lehető legnagyobb biztonságban és pontosan juttatja el utasait az említett nemzetközi légikikötőkbe és onnan a megjelölt célállomásra. Nem jelent problémát a munkaszüneti napokon történő szállítás, a Cívis transzfer kollégái egész évben várják a megkereséseket. Cégek számára egyedi partnerkonstrukciót kínálnak, ez ügyben hívja az ügyfélszolgálatot további információért! A Megrendelés felvétel lehetséges telefonon is minden nap délelőtt 9-től este 20 óráig, illetve  a szolgáltatással kapcsolatos kérdéseit felteheti bármikor a +36 20 5-666-555 ügyfélszolgálati telefonszámot hívva.

A megrendelt járművek díjmentesen állnak ki a következő településekre:

  • Debrecen
  • Miskolc
  • Nyíregyháza
  • Eger
  • Tiszaújváros

A honlapon a szolgáltatási terület pontos listáját megtekintheti, az ott felsorolt településeken kívül a Cívis Transzfer nem vállal személyszállítást. A szolgáltató aktívan jelen van a közösségi médiában is, Faceboook, Google plusz és Twitter oldalain utazással kapcsolatos cikk ajánlókat, utazási tippeket és érdekességeket osztanak meg napi rendszerességgel. Ha már igénybe vette a cég reptéri transzfer szolgáltatását mondja el véleményét bátran, értékelje a szolgáltatást Facebookon és Google pluszon! Érdemes még tudni, hogy ha a helyfoglalás illetve a szolgáltatás megrendelése amennyiben a weblapon keresztül online történik 5% kedvezmény jár a transzfer árából!

Megosztás...

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük