Megjelenési feltételek

Elsősorban szeretnénk leszögezni, hogy ez nem egy szolgáltatás, nem kérünk sem pénzt sem mást a weboldalon történő cikkek kihelyezéséért. Ahhoz viszont, hogy valóban meg is jelenjen egy cikk meg kell felelnie néhány elvárásnak. Fenntartjuk a jogot, hogy indokolt esetben kisebb módosításokat hajtsunk végre a szövegen, címen vagy a címkéken. Mindenkit kérünk ennek tudatában ajánlja írását.

A beküldött PR-cikk megjelenéséhez szükséges feltételek:

  •  A cím legyen egyedi, ne ugyanazt használd fel amit már máshol és tükrözze a tartalmat. Mindenképpen egy kerek mondatot várunk, nem 1-2 szavas címeket és egyes katalógusoknál már megszokott cégnév kötőjel kulcssó párost.
  •  A cikk szövege teljesen egyedi legyen, az interneten még részben sem legyen megtalálható. Közzététel előtt ezt minden esetben mondatonként ellenőrizzük. Ha csak egy része is másolt vagy láthatóan csak kisebb módosításokkal lett átírva egy korábbi szöveg, eltávolítjuk.
  • Mivel PR-cikkről van szó elvárható a helyesírási hibáktól mentes, informatív és igényes írás. Felesleges nagybetűk és írásjelek használata, felsorolások és magyartalan megfogalmazással, láthatóan csak a keresőnek írt felesleges kulcsszó halmozásokkal megírt cikkek törlésre kerülnek.
  •  Terjedelmes szöveget várunk. A beküldött PR-cikk szövege minimum 2000 karakter kell, hogy legyen. Ezt nem érdemes pontosan kiszámolni, és valóban csak a minimum. Ajánlott 2500-4000 karaktert írni, ha linket is szeretnénk elhelyezni benne és valóban értékes cikket akarunk viszontlátni.
  •  Minden cikkhez kérünk csatolni egy darab képet. Ez lehet a termék képe céglogó vagy bármi ami kapcsolódik hozzá. Nincs időnk jogi vitákba keveredni, így a beküldőnek rendelkezni kell a megfelelő jogokkal, hogy a képet megjeleníthessük.
  • A címkék meghatározásánál szintén ügyeljünk a helyesírásra, csak a tulajdonnevek kezdődnek nagybetűvel. Minden címke kategorizálásra szolgál tehát nem mondatrészeket várunk lehetőleg egy címke egy szó legyen.
  •  A beküldött URL-en található tartalom olyan legyen amit a gyermekednek is megmutatnál. Semmi felnőtt, illegális és a kereső irányelveivel ütköző tartalom nem jelenik meg. Nem támogatunk a félkész és csak a Google manipulására létrehozott értéktelen, átirányított és saját tartalommal szinte nem is rendelkező oldalakra hivatkozó linkek megjelenítését. Ingyenes tárhelyen elhelyezett weboldalakra mutató hivatkozásokat csak kivételes esetekben fogadjuk el.
  • Ha linket is szeretnél úgy határozd meg a helyét, hogy semmikép ne essen a cikk első harmadába!

Eredményes cikkírást és látogatókban gazdag írásokat kívánunk!

PR-CIKK BEKÜLDÉSE >>>

Megosztás...