A Villeroy & Boch prémium minőségű, népszerűbb termékei

Villeroy & Boch egy luxus otthon és életstílus vállalat, amely széles körű termékeket állít elő, beleértve az kerámia asztalterítőket, főzőedényeket, bútorokat és fürdőszoba és wellness termékeket. Bemutatunk néhányat a világhírű márka legnépszerűbb termékei körül.

French Garden: az egyik legnépszerűbb Villeroy & Boch asztalterítő gyűjtemény. A kollekció rustikus, virágos dizájnnal rendelkezik, amely a természetet és a vidéki életet idézi. A French Garden termékek kerámiából készülnek, és többféle étkészlet elemeket tartalmaznak, beleértve a tányérokat, poharakat, készleteket, teáskészleteket és másokat.

Artesano Original: klasszikus, örökzöld dizájnnal rendelkező asztalterítő gyűjtemény a Villeroy & Boch-tól. A kollekció kerámiából készül, és számos étkészlet elemet tartalmaz, beleértve a tányérokat, poharakat, teáskészleteket és másokat. At Artesano Original termékek egyszerű, de elegáns megjelenést kölcsönöznek az asztalnak.

Switch 3: moduláris fürdőszoba bútorrendszer, mely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy saját igényeik szerint alakítsák ki a fürdőszobájukat, és többféle bútor elemet tartalmaz, beleértve a mosdókat, tükröket, polcokat és másokat. A Switch 3 termékek modern és praktikus megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának.

Audun: egyedi, organikus alakú kerámia mosdó a Villeroy & Boch-tól. A mosdó különleges, íves formája egyedi megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, és kényelmes használatot biztosít.

Finion: modern, minimalista fürdőszoba bútorokat tartalmazó sorozat, ami többféle bútor elemet tartalmaz, beleértve a mosdókat, tükröket, polcokat és másokat, amelyek egyszerű és letisztult megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának.

Toy’s Delight: gyerekeknek szánt asztalterítő gyűjtemény a Villeroy & Boch-tól. A kollekció játékos és színes dizájnnal rendelkezik, amelyet gyerekek szeretnek. A Toy’s Delight termékek porcelánból készülnek, és többféle étkészlet elemet tartalmaznak, beleértve a tányérokat, poharakat, teáskészleteket és másokat.

NewWave: modern, ívelt vonalakkal rendelkező porcelán asztalterítő gyűjtemény a világmárkától. A kollekció számos étkészlet elemet tartalmaz, beleértve a tányérokat, poharakat, teáskészleteket és másokat. A NewWave termékek egyszerű, de elegáns megjelenést kölcsönöznek az asztalnak.

My Nature: természetes, organikus dizájnnal rendelkező porcelán asztalterítő gyűjtemény, mely többféle étkészlet elemet tartalmaz, beleértve a tányérokat, poharakat, teáskészleteket és másokat. A My Nature termékek természetes hatást keltenek az asztalon.

My Flair: elegáns, színes dizájnnal rendelkező porcelán asztalterítő gyűjtemény a Villeroy and Boch-tól. A kollekció számos étkészlet elemet tartalmaz, beleértve a tányérokat, poharakat, teáskészleteket és másokat. A My Flair termékek színes és látványos megjelenést kölcsönöznek az asztalnak.

Octagon: geometrikus formákkal rendelkező kerámia asztalterítő gyűjtemény a Villeroy & Boch-tól. A kollekció többféle étkészlet elemet tartalmaz, beleértve a tányérokat, poharakat, teáskészleteket és másokat. Az Octagon termékek geometrikus formái egyszerű, de elegáns megjelenést kölcsönöznek az asztalnak.

Megosztás...

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük