Hogyan küldhetsz be nekünk PR-cikkeket?

PR-cikk beküldése
A PR-cikk küldés menüpontra kattintva elérhető egy egyszerű űrlap, amit helyesen kitöltve csak el kell küldeni számunkra. Ha érdekel kicsit jobban kifejtjük mit miért kell megadni a sikeres cikkajánláshoz. Lássuk miből is áll az ajánlási űrlapunk.

A név mezőbe nem szükséges a teljes nevedet megadni, nem kívánunk adatkezeléssel bajlódni. Bőven elegendő egy keresztnév vagy akár egy fantázia- vagy nicknév is, amin szólíthatunk az esetleges kapcsolatfelvételkor. (nem küldünk felesleges leveleket)

Az email cím működő kell, hogy legyen, ami szintén elősegítheti a jövőben az esetleges kapcsolatfelvételt. Ha linket is ajánlasz az írásod mellé és te vagy a weboldal gazdája, örömmel vennénk, ha az ahhoz tartozó email címet adnád meg. Ez egyértelművé teszi ha a jövőben módosítási kérelemmel fordulsz hozzánk vagy valamilyen okból töröltetni szeretnéd a PR-cikket.

A cikk címére vonatkozóan olvashatsz a PR-cikk megjelenési feltételekben, ezt nem is nagyon ragoznánk tovább. Egy valódi cikk címet várunk.

Ezt követően töltheted ki a cikkszöveg boxot, aminek az alján a gépelés közben is láthatod, hogy hány billentyűleütésnél tartasz. Az itt megadott 2000 karakter lehet soknak tűnik, de tényleg ez a minimális mennyiség ami elvárható. Ha többet írsz, neked lesz értékesebb a jövőben is írásod.

A link URL mezőbe bemásolhatod a böngésző címsorából is a hivatkozást, olyan formában várjuk. Ha a PR-cikk megjelenését követően bármikor megváltozik az ajánlott URL kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd annak módosítását. Ha ez nem történik meg és a blog karbantartásakor derül ki, eltávolítjuk a linket a cikkből. Ez vonatkozik arra ha 404-es hibaoldalt dob vagy átirányítást kapott egyaránt.

A linkszöveg meghatározásánál ha elgépelés vagy bármilyen más okból nem található a szöveg cikkben és a többi megjelenési feltétel teljesült, a cikk alján elhelyezzük a linket. A linkszöveget ne felejtsd úgy határozd meg, hogy ne a cikk első harmadába essen.

A címkék meghatározásáról már szintén írtunk, ne felejtsd nem feltétlen kell négyed megadnod, csak szorosan kapcsolódó címkét vagy címkéket.

A cikkedet színesítő képet a megjelölt háromféle fájlformátumban feltöltheted, csak ki kell tallózni a gépedről. Ez a kép nem csupán a cikk aloldalán de a főoldalon, kategórianézetben és a címkék archívumában is megjelenik kicsinyítve egy rövid bevezetőszöveggel.

Ezután ha van kapcsolódó Youtube videó érdemes megadnod azt is, szintén teljes URL-t várunk amit akár a böngésződ címsorából is kimásolhatsz.

Ezután nincs más hátra mint a robotok elleni védelemként funkcionáló Google captcha kérésének teljesítése és az elküld gombra kattintás.

Megosztás...

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük