A prémium képkidolgozás online is megrendelhető

 online képkidolgozás prémium minőségben
Bár ma már egyszerűen feltölthetők fotók felhő alapú tárhelyekre akár mobilról is, vannak akik szépen bekeretezve vagy albumba rendezve dísztárgynak vagy ajándéknak szánják az emlékezetes pillanatokat megörökítő képeket. Amennyiben a digitálisan rögzített fényképeket szeretnénk élethűen kézbe venni és elvárás az, hogy évek múlva is ugyanolyan érzés legyen rátekinteni mint amikor új volt, fontos a megfelelő minőségű képkidolgozás. Az sem mindegy milyen technikai háttérrel és milyen alapanyagokkal történik a kívánt anyag papírra rögzítése.

Ha személyesen visszük el memóriakártyán vagy pendrive-on a korábban rögzített képeket és azonnali fotókidolgozást kérünk, az előhívást végző kolléga jelezheti ha valamilyen probléma van valamelyik képpel és még van lehetőség kérni a korrekciót. És mi a helyzet ha az egyre több szolgáltató által kínált online fotókidolgozást választottuk? Ebben az esetben csak feltöltjük a képeket, kiválasztjuk milyen méretben és milyen papírra legyen nyomtatva és kézhez kapjuk a végeredményt. Ez a kényelmesebb és nem is kell tartani tőle ha nem standard, hanem prémium online fotókidolgozás szolgáltatást veszünk igénybe.

Prémium online képkidolgozás rugalmasan

Ha ezt a módját választjuk a fotónyomtatásnak nem kell tartani attól, hogy a kiválasztott fénykép méretaránya és a forráskép aránya különbözik, mert az előhívás árába beletartozik ennek korrekciója. Prémium képkidolgozáskor a nyomtatási folyamat előtt a tapasztalt szakemberek észreveszik és javítják azt is, ha a képrögzítő eszköz hibájából vagy a nem megfelelő fényviszonyok miatt például színtorzulás figyelhető meg. Ugyanez vonatkozik arra, ha nem megfelelő a fehéregyensúly esetleg kissé homályos vagy sötét a kép, és azonnal korrigálják. Összességében nincs mitől tartanunk ha online kérjük a fotókidolgozást, amennyiben profi cégre bízzuk és prémium képkidolgozást kérünk. Így biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény túlszárnyalja az otthon nyomtatott fényképek minőségét, és időtállóbbak lesznek az elkészült fotók. Nem kell attól tartani, hogy fotónk színei kifakulnak, a kép elsárgul az évek során, a fejlett technológiának és prémium alapanyagoknak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy sokáig gyönyörködhetünk benne.

Megosztás...

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük