Egy modern kripto bányászgép most ingyen!

Új módszer a kriptobányászatra!

Ha egy egyszerű eszközt telepítesz otthonodba vagy irodádba, egy nagyon alacsony energiafogyasztású hálózati lefedettséget biztosíthatod a városodnak és több milliárd eszköz számára. És ami a lényeg: HNT kriptovalutához (Helios) juthatsz.

A ​​HNT bányászati egység és hotspot csupán néhány wattot fogyaszt, és a fizikai telepítése is roppant egyszerű. Csak ki kell helyezni az ablakba!

Ez a kis hotspot eszköz évente akár 12.000 dollár passzív jövedelmet hozhat kár neked is, teljesen ingyen! Az előrejelzések alapján a jövőben a Helium (HNT) kriptovaluta értéke növekedni fog, és ezáltal az éves passzív jövedelem is, ami akár a 100.000 dollárt is elérheti.

Aki regisztrál és rész vesz a programban, 2 szintről kaphat ajánlói jutalékot, 10-25%-ot az új tagoknak az összes bányászati jutalmukból!

Regisztráció és ingyenes kriptovaluta bányászgép rendelés itt!

 

helium kripto hotspot

Kezdjük el együtt a vezeték nélküli forradalmat!

A Helium Blockchain által működtetett The People’s Network paradigmaváltást jelent a decentralizált vezeték nélküli infrastruktúra számára.

Az iHub Global elkötelezett a Helium Systems Inc víziójának sikeréért, amelynek célja a The People’s Network globális peer to peer hálózatának kiépítése a dolgok internete számára. Az iHub elismeri, hogy a Helium-hálózat óriási előnyt biztosít a közösségek számára, amelyeket a peer-to-peer hálózat lefedettsége érint. Nagyra értékeli azt a lehetséges pénzügyi hatást is, amelyet a Helium Hotspot -tulajdonos vagy -gazda lehet.

Ne maradj le Te sem, regisztrálj még ma itt!

A Hélium jelenleg az egyik legjobb módja a vezeték nélküli infrastruktúra kiépítésének. A People’s Network a világ első peer-to-peer vezeték nélküli hálózata, amely biztonságos és költséghatékony módszert biztosít az alacsony teljesítményű tárgyak internetes eszközei számára az adatok küldésére az internetre és az internetről.

A Helium Systems Inc. 2013-as évben kezdte meg tevékenységét, és székhelye San Francisco, CA. Azután jött létre, hogy rájött, hogy az exponenciálisan növekvő tárgyak internete (IOT) piaca egyszerű megoldást igényel arra, hogy az IOT hardvereszközöknek továbbítaniuk kell adataikat az internetre, hogy azokat intelligens alkalmazások használhassák.

Helium kriptovaluta (HNT) bányászata

A helium bányászata a helium hotspotokon keresztül a kriptovaluta-bányászat új koncepcióján keresztül történik, a Proof of Work, a Proof of Coverage. A Helium kiadta fehér könyvét, amely meghatározza a helium hálózati tokent és a helium blokkláncot, hogy kifejezetten szolgálja a globális egyenrangú LongFi hálózat létrehozásának elképzelését az IOT gyártó által elfogadott LoRa rádiós szabvány és a Helium-blokklánc kombinálásával. Ezek a hotspotok vezeték nélküli hálózati lefedettséget biztosítanak a körülötted lévő eszközök milliói számára.

Hogyan lehetséges, hogy egy jövedelmet termelő kripto bányászgép ingyenes?

Az iHub Global az eszköz költségét megelőlegezi a számodra, az összes bányászott érme egy százalékáért cserébe.

A vállalat 40 millió ilyen bányászeszközt próbál kihelyezni világszerte. Elgondolásuk szerint a cél, hogy 300 méterenként legyen egy.

Hozzuk létre együtt a tárgyak internetének (IOT) LongFi rádióhálózatát!

Ha Te is szeretnél egy nagy dolog részese lenni, egyszerűen pénzt keresni egy ingyenes készülékkel, akkor csak regisztrálj és adj meg minden szükséges információt.

A készülék ingyenes, csak a szállítási költséget kell majd egyszer kifizetni. Ezen felül nincs semmilyen díj, egyszerűen csak regisztrálsz, beteszed a megkapott készüléket az ablakba, és már termeli is a pénzt!

Regisztráció és ingyenes HNT bányászgép itt!

Az alap adatok megadását követően (név, cím telefonszám, felhasználónév, jelszó)  megadása után a Go to HeliumTrack.app gombra kell kattintani. A regisztrációs űrlap kitöltésekor hibát dob, ha a STATE nincs beállítva! Ezért a State / Province: No state-et kell beállítani. A My To-Do List alatt a Reserve your FREE Hotspot-ra kattintva ismét meg kell adni a címet, és egyéb adatokat. Ezt követően a foglalás sikersségéről vagy elutasításáról kapunk értesítés. Hibaüzenet esetén nem megfelelő a cím, illetve oda már nem enged hotspotot tenni.

A megrendelés sikeressége ellenőrizhető a 2) PROVISION YOUR ORDERS / Provision My iHub Orders menüpont alatt:  https://my.ihub.global/ihubglobal/myprovisionlist

Bővebb információk a weboldalon, angol nyelvtudás minimálisan ajánlott.

A Helium kriptovaluta egy éves árfolyamváltozása

Helium kriptovaluta árfolyam

kép forrása: https://www.coingecko.com/en/coins/helium

Megosztás...

Egy hozzászólás

  1. A blokklánc gyakorlati felhasználási lehetőségeinek csak a képzelet szab határt. A Helium, egy blokklánc-vezérelt Internet of Things (dolgok internete) hálózat, amelyet a Napster megalkotója, Shawn Fanning alapított. Amerikában mint 1000 városban van aktív készülékük, és több mint 1 millió négyzetkilométernyi területen nyújt szolgáltatást már most is.

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük