Bitcoin és kripto letétkezelők, amelyek megkönnyítik az intézményi digitális eszközök adoptálását

A kripto letétkezelők a bitcoin (BTC) és más kriptoeszközök tömeges intézményi elfogadásának egyik fontos kirakós darabja. Lehetővé teszik a befektetők számára, hogy digitális eszközeiket szabályozott harmadik fél letétkezelőknél tárolják.

A kripto letétkezelő olyan pénzügyi szolgáltató vállalat, amely a befektetők nevében tárolja a digitális eszközöket.

Az intézményi befektetők általában kötelesek értékpapírjaikat és eszközeiket minősített letétkezelőknél tárolni, ezért a kripto letétkezelő szolgáltatók bevezetése a bitcoin intézményesülése szempontjából kulcsfontosságú volt.

A professzionális és intézményi befektetők általában nem szeretik saját privát kulcsaikat kezelni, hogy csökkentsék a lopás, működési hibák vagy technikai malőrök miatti pénzvesztés kockázatát.

Az Anchorage egy teljes körű szolgáltatást nyújtó pénzügyi platform- és infrastruktúra-szolgáltató a digitális eszközök területén. A 2017-ben alapított Anchorage számos kriptoszolgáltatáshoz biztosít hozzáférést az intézmények számára, beleértve a kripto letétkezelési, kereskedési, finanszírozási, tétgyűjtési és irányítási szolgáltatásokat.

Az Egyesült Államok első szövetségi szinten bejegyzett kriptobankjaként az Anchorage hidat képez a hagyományosabb bankrendszer és a feltörekvő digitális eszközterület között.

A kripto letétkezelő ügyfeleik számára a biztonság egy további rétegét jelenti a biztosítás, amely a digitális eszközöket a letétkezelési életciklusuk teljes időtartama alatt védi.

A Bakkt nevű, nagymértékben támogatott kriptoplatform szintén kínál biztosítással védett kripto letétkezelési szolgáltatásokat.

A Bakkt 125 000 000 USD értékű biztosítási fedezettel védi ügyfelei eszközeit. Ez a Bakkt Warehouse kiegészítő biztonsági intézkedése, amely online tárolást és légtérzáras offline digitális eszköztárolást telepít. A vállalat a meleg és a hideg tárolás között rendszeresen egyensúlyt teremt, hogy csökkentse a meleg tárolással járó kockázatokat.

A Bakkt rendelkezik egy mobilalkalmazással is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy BTC-t költsenek mindennapi árukra és szolgáltatásokra. A cég a Mastercarddal is partnerségre lépett, hogy növelje a kriptovaluták hozzáférését és használatát a pénzügyi térben, ami nagy potenciált rejt magában abban, hogy több felhasználót vonzzon be a kriptovilágba.

Megosztás...

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük