Sokféle hajpótláshoz ajánlott a természetes európai póthaj

hajhosszabbítás európai póthajjal
A hajhosszabbítás egy kiváló lehetőség minden nőnek, hogy néhány óra leforgása alatt, vagy akár néhány perc (pl. csatos hajpótlás) hosszú hajra tegyenek szert, anélkül hogy hosszú évekig kellene növeszteniük és kellő figyelemmel ápolniuk saját hajukat. Egyeseknek szándékuktól eltérően nem adatik meg az a lehetőség, hogy hosszú hajuk legyen, soha nem nőne meg a hajuk olyan hosszúra, amilyenre szeretnék. A mai modern technikáknak és kiváló minőségű európai póthajaknak köszönhetően szinte bárki hordhat hosszú és dús hajat, igény szerint tartós- vagy alkalmi jelleggel. Az igazán tartós hajhosszabbítás egyik alapvető feltétele a megfelelő minőségű póthaj precíz és szakszerű felhelyezése, ezek biztosítják a gondtalan és hosszú hordási időt.

A felhelyezendő póthajak tartósságáról

Hajhosszabbítás-dúsításra leginkább ajánlottak a sokszor prémium jelzővel illetett európai eredetű természetes hajak, ezeket akár évekig is kényelmesen és probléma mentesen hordhatja gazdája. Ez a tartósság főként olyan hajhosszabbító eljárásnál lehet lényeges, mint a keratinos hőillesztés, ahol a lenövés miatt 2-3 havonta el kell távolítani, majd újra fel kell helyezni a hajat. A kedvezőbb árfekvésű keleti eredetű és egyéb gyengébb minőségű hajak estében néhány eltávolítás után már általában mehetnek a kukába. Itt derül ki, hogy az olcsó póthaj beszerzése nem feltétlen olyan kifizetődő, hiszen rövid időn belül olyan szinten romolhat a használhatósága, hogy ismét meg lehet vásárolni. Nem, egyszer hallani róla, hogy a Kínából vagy Indiából importált póthajak az első visszahelyezést követően néhány hét múlva gubancolódnak, fizikai tulajdonságai megváltoznak.

Európai póthaj különböző típusú hajpótlásokhoz

európai póthaj felhelyezveA minőségi európai póthajak igénye más jellegű hajpótlás esetén is kívánatos, legyen szó paróka vagy pepi pótrészről. Parókánál mivel takarja az eredeti hajrészeket szinte mindegy milyen fajta hajat választunk, viszont a tartóssága itt is fontos. Utóbbinál nem csupán a póthaj színe, de vastagsága és szerkezete is meg kell, hogy egyezzen a saját hajunkéval, így érhető el a természetesnek tűnő hatás. Új és egyre népszerűbb szolgáltatás a fejtető dúsítás, amikor csak a vendég kopaszodó fejtetőjére helyeznek fel pótrészt. Ennél a módszernél kiemelten fontos a megfelelő minőségű és lehetőleg európai eredetű humán haj felhelyezése.

Európai hajak megbízható kereskedőtől?

Évről évre egy több hajhosszabbító szakember végez különböző hajpótlásokat és egyre több kereskedés jelenik meg a piacon. Jelenleg már túlkínálat van a hajakból, így megnehezítheti a választást. Ha bevizsgált valódi európai póthaj vásárlása a cél mindenképp érdemes referenciával rendelkező több éve a hajpiacon már létező forgalmazót felkeresni. Egyes hajkereskedők közvetlen üzleti kapcsolatban állnak hajhosszabbító szalonokkal és fodrászatokkal, érdemes utánajárni milyen hajkoronákat készítettek a kerekedés hajaiból. Ha online vásárolunk mindenképp nézzük meg a weboldalt üzemeltető céges hátterét, és olvassunk utána a garanciális feltételeknek.

Megosztás...

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük