Megbízható minőségű póthaj már 2007 óta!

Bár egyre több hajkereskedés kínálja a különböző minőségű és származású póthajakat, nem mind mondhatja el magáról mindazt, amit nyújtani tudunk. Büszkén mondhatjuk, hogy már több, mint egy évtizede – jelenleg már 13 éve – folyamatos árukészlettel és változatlan minőségben kínáljuk mindenki megelégedésére hajainkat. Magánembereken kívül hajhosszabbító szakembereknek, fodrászatoknak és egyéb viszonteladó partnereinknek nagy mennyiségben, akár több kilogrammos feldolgozatlan copfként is tudunk minőségi, kíméletesen festett póthajat biztosítani. 500 gramm feletti rendeléseknél egyedi, még kedvezőbb póthaj árakat kínálunk partnereinknek.

Milyen formában vásárolhatsz nálunk póthajat?

A kívánt hajhosszabbító eljárásnak megfelelően felhelyezéshez előkészítve, nyers vagy festett copfként, illetve a szakember segítsége nélkül is felhelyezhető csatos hajpótlásként is vásárolhatsz nálunk.

A tartós hajpótlásoz előkészített póthajak vásárlása előtt mindenképp érdemes a fodrászodnál érdeklődni, és vele egyeztetni, hogy pontosan milyen végződéssel rendeld meg a hajat. Tincses póthajak esetében lehetséges hőillesztéses, mikrogyűrűs, nanogyűrűs és hüvelyes hajhosszabbításhoz előkészített hajat rendelni. Ha a hajfelvarrás mellett döntesz választhatsz tresszelt hajsoraink közül.

Tartós hajhosszabbítás keratinos póthajjal

Alkalmi jellegű hajpótláshoz, többféle póthajat kínálunk. A legnépszerűbb az egyszerű csatos póthaj, melyet könnyedén több sorban felhelyezve csodás hajkorona érhető el akár 10-20 perc alatt. A Ponytail lófarok még könnyebben és gyorsabban a fejre illeszthető és segítségével szinte minden alkalomra megfelelő frizura készíthető. A damilos póthajak tökéletesek a mindennapi használatra, szinte egy perc alatt felhelyezhető és emellett természetes megjelenést biztosít. A kereskedésünk által forgalmazott alkalmi hajhosszabbításhoz ajánlott póthajak alkalmasak a mindennapi használatra, de akkor is remek választás lehet, ha valamilyen alkalomra, különleges eseményre készülsz.

A népszerű Ponytail póthaj, alkalmi lófarok felhelyezése

Nem utolsó sorban forgalmunk egy részét a festetlen, nyers copfok képzik, melyeket szakmabeliek, szalonok és viszonteladó partnercégek évek óta rendszeresen vásárolnak tőlünk. Ha megbízható minőségű, tartósan hordható hajra van szükséged, legyen szó hajhosszabbításra előkészített hajról, alkalmi hajpótlásról vagy copfos hajakról, válaszd a Póthaj nagyker hajait! Látogass el a weboldalra, tekints meg az aktuális árakat, és rendelj akár azonnal minőségi póthajat!

Megosztás...

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük