Instax mini 9 fényképezőgép, a méltó utód

Az instant fényképezés ismét fénykorát éli, így a Polaroid után a Fujifilm is előállt egy analóg kamera családdal, mely egy gombnyomást követően azonnal előállítja a fényképeket. A divatos, fiatalos külső az Instax mini 9 esetében sem véletlen, jelenleg ez az egyik legnépszerűbb fényképezőgép a fiatalabb korosztály körében.

A korábban igen népszerű Instax mini 8 fényképezőgépet 2017-ben leváltotta a mini 9, ami jelenleg öt színvariációban kapható. Egyik szembetűnő különbség az elődhöz képest, hogy közvetlenül az optika mellett helyett kapott egy praktikus szelfi tükör, ami nagyon jól jön ha saját magunkról szeretnénk fotót készíteni. Csak bele kell pillantani a kis tükörbe és elkerülhetjük azt az esetet, hogy nem megfelelő pozícióban vagyunk, kilógunk a képből stb. Közeli témáknál, de akár szelfinél is jól jöhet az Instax mini 9-hez tartozékként csomagolt close-up lencse, amit egyszerűen felpattintva a fényképezőgépre már akár 35 cm-ről is éles, minőségi fotót készíthetünk. Bár a mini 8 nem rendelkezett ezzel a kiegészítő lencsével, a korábbi verzióval rendelkező tulajdonosoknak jó hír, hogy kapható a mini 8-ra is close-up lencse, amin a szelfi tükör is helyett kapott. Különbségek között kell megemlíteni az Instax mini 9 szélesebb és erősebb csuklópántját, ami pöttyös mintával rendelkezik és teljesen passzol a kamera színéhez.

instax mini 8
Instax Mini 8 fényképezőgép
instax mini 9
Instax Mini 9 fényképezőgép

Tudásban és képminőségben nincs különbség a két fényképezőgép között, a mini 9 tervezésénél is a minél egyszerűbb és minél inkább felhasználóbarát használat volt az elsődleges szempont. A kamerára kapható Instax védőtokok is úgy lettek tervezve, hogy bármikor fényképeznénk, minél gyorsabban hozzáférjünk a készülékhez. A 62×46 mm-es fényképeket előállító Instax mini 9 kamerához színszűrő készlet is vásárolható, ami különleges színhatást kölcsönöz a fényképeknek. Ha szeretnél te is egy ilyen divatos, egyszerűen kezelhető instant fényképezőgépet, látogass el a fujifilm-instax.hu webáruházba!

Instax mini 9 close-up lencse
Instax mini 9 close-up lencse
Instax mini 9 szelfi tükör
Instax mini 9 szelfi tükör
Megosztás...

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük