Problémamentes hulladékkezelés szeméttömörítő gépekkel

A hulladéktömörítő gépeket azért fejlesztették, hogy a nagy mennyiségű hulladékok ne okozzanak problémát a vállalkozásoknak. A modern hulladékkezelés eszközei: szeméttömörítő gépek, hulladékbálázók és darálógépek. Az LSM gyártó kínálatában mindhárom gép kategória megtalálható, így lehetőségünk van a legmegfelelőbb gép típus kiválasztására.

Olyan vállalkozásoknak javasolt a szemétttömörítő gépek használata, ahol a havi szemétdíj költségek 80.000 Ft fölött vannak és/vagy ahol külön személyt foglalkoztatnak a hulladékok rendben tartására, pakolására, esetleg munkaerőhiánnyal küzdenek. Azok a cégvezetők, logisztikai vezetők és a környezetvédelemért felelős személyek keresnek fel rendszerint minket, akik évek óta küzdenek a folyamatosan növekvő hulladék mennyiséggel, többször és több féleképpen próbáltak rendet kialakítani és tartani a hulladékok körül is, de ez valamiért nem sikerül, az eredmény nem tökéletes.

A vállalkozások tevékenységeik szerint a szolgáltatás iparágon kívül mind-mind megtalálhatók a szeméttömörítő gépek eredményes használói között. A gyártás, mezőgazdaság, idegenforgalom/vendéglátás, hulladékgazdálkodás, egészségügy, ingatlanüzemeltetés és építőipar szereplőinek tevékenységük szerves része a hulladékok ésszerű kezelése. Akik felismerik, hogy a költségmegtakarításon kívül milyen számos előnyük származik a korszerű hulladékkezelő eszközök használatából, lelkes ajánlónkká válnak. Köszönjük!

Az első géptípus, melyet részletesen bemutatunk a szeméttömörítő gépek. Hulladékprés, szemétprés néven is találkozhatunk velük, egyesek kukaprésnek, kukatömörítőnek is emlegetik.

A kommunális hulladékok 1100 literes kukákba való tömörítését szolgálja (van 660 literes kukához is gépünk). Ez a fajta hulladék laza állapotban sok helyet foglal, gyorsan megtelnek a kukák, és a kézzel/lábbal való szemét-lapítási próbálkozások balesetveszélyesek, mivel a kommunális hulladék gyakran törött üveget, éles fém dobozokat, konzervet vagy egyéb sérülést okozó tárgyat is tartalmaz. Az egyre több hulladék miatt először az ürítések gyakoriságát növelik, ami az egekbe repíti a szemétdíj számlát, aztán egyre több kukát kérnek a cégek, ami ezen felül még rengeteg hasznos területet is foglal, és külön munkaerő szükséges a kezelésükhöz… először túlóra, aztán külön kolléga, már ha sikerül munkaerőt találni.

Miért ne oldanák meg elegánsan a hulladékkezelést egy pont erre a célra fejlesztett és gyártott eszközzel? A mosást mosógéppel, a mosogatást mosogatógéppel végezzük, eljött az ideje, hogy a hulladékokat is gépekkel kezeljük.

Higiénia, tisztaság, rend és költségcsökkenés érkezik << — >> Kóbor állatok, rágcsálók, rovarok, szagok és kellemetlen látvány távoznak a magas költségekkel együtt.

Az idegenforgalomban, vendéglátásban, a szállodák és éttermek, üzemi konyhák, a fesztiválok, az üdülők, táborok azért kedvelik a hulladékprés gépeket, mert a mindig változó vendég forgalom mellett is tervezetten tudják a hulladékokat kezelni, nem okoz problémát egy hosszú hétvége, egy nagyobb rendezvény és egy fesztivál sem.

Az egészségügyben is a legnagyobb problémát a kommunális hulladékok okozzák. A kórházakban, rendelőintézetekben, klinikákon és otthonokban kiemelten fontos a tisztaság, és az, hogy a hulladékokat kézzel ne kezeljék! A veszélyes hulladékon kívül (azt elkülönítetten kell gyűjteni és leadni) az intézményekben keletkező szemetet higiénikusan és költséghatékonyan tudják kezelni.

BP 1100 szemétprés - szeméttömörítő
szemétprés 1100 literes kukákhoz

Az ingatlanüzemeltetés – irodaházak, bankok, társasházak, munkásszállók, sportlétesítmények – nagy kihívása a kis hulladékgyűjtési területen a nagy személyforgalom miatt felgyülemlő hulladékok egyre növekvő mennyisége. Az ingatlanok esetében érthető szempontok miatt a lehető legkisebb helyet különítik el a szemét gyűjtés részére, ahova csak minimális mennyiségű kuka fér el. Leggyakrabban itt születik gyorsan döntés a hulladékprések beszerzését illetően, amikor több kukára lenne szükség, ugyanis arra nincsen hely. Az LSM BP 1100 típusú szeméttömörítő gép pontosan egy 1100 l-es kuka helyét foglalja el, cserébe olyan hatékonyan tömöríti a szemetet, hogy 4 kuka helyett már csak 1 kukára lesz szükségük. Kezelése egyszerű és biztonságos. Nem igényel speciális kiépítést.

Válasszon költséghatékony biztonságos hulladékkezelést, bízza a szemétprésre a piszkos munkát!

Megosztás...

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük