Varázslatos csillogás strasszkővel

strasszkő

A strasszkővel történő díszítés korántsem új a szépségiparban. Előszeretettel használják többnyire alkalmi jellegű körömdíszítésre vagy smink kiegészítésre, de ruhadarabokon és hétköznapi kiegészítőkön is találkozhatunk vele. Néhány strasszkő is már varázslatos csillogást vihet egy arc vagy testfestés motívumaiba, csillámtetoválás csillogása is tovább fokozható velük.

A különböző alapanyagú, formájú és csiszolású strasszok gazdag színválasztékának köszönhetően sokoldalúan felhasználhatóak, és szinte bármilyen testdíszítésnél alkalmazva alkalomnak megfelelő kompozíciót érhetünk el velük. Nem csak anyaguk, de felhelyezésük módja szerint is különböző kivitelben kaphatók, vannak ragasztóval rögzíthető és gyorsan felilleszthető öntapadó felülettel ellátott strasszkövek is. Utóbbit előszeretettel alkalmazzák alkalmi jellegű testdíszítésnél, például csillámtetoválásnál.

Webáruházunk fő termékei a csillámtetoválások és henna tetoválások elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek, illetve komplett szettek. Ennél fogva nem maradhattak ki a termékpalettáról a bőrbarát öntapadós strasszok sem. Ha testdíszítéshez keresel egy kis csillogó kiegészítőt érdemes benézni hozzánk. Strasszkő kínálat megtekintéséhez kattints!  Vannak szolidabb gyöngyház és csiszolt kő hatású strasszkövek egyaránt, többféle formában, egyszínű és vegyes csomagban. Ha nem szeretnél nagy mennyiséggel díszíteni, érdemes a vegyes szettet választanod, így egy csomag megvásárlásával is sokféle színből választhatsz. Ha már gyakorlott vagy vagy netán testdíszítéssel foglalkozol, és szeretnél nagyobb mennyiségben rendelni, vedd fel velünk a kapcsolatot további kedvezményekért! Ha követsz minket valamelyik közösségi oldalunkon, az elkészült csillám és henna tetoválás képek mellett tájékozódhatsz akcióinkról és ötleteket is kaphatsz a testdíszítéshez.

És akkor a végére lássuk milyen lehetőségek is vannak a strasszkővel történő díszítésre. Ez csak néhány példa, hiszen a lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt. Számtalan hétköznapi tárgy átlagos kinézete nagyszerűen feldobható egy kis csillogással, legyen szó egy mobiltokról, táskáról, pénztárcáról…

Strasszkő ruhán és kiegészítőkön

Strasszkő ruhán és kiegészítőkön

Smink és körömdíszítés strasszkővel

Smink és körömdíszítés strasszkővel

Strasszkövekkel díszített henna- és csillámtetoválás

Strasszkövekkel díszített henna- és csillámtetoválás

Megosztás...

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük